fbpx
Werkplaats Auto van Tilburg Deurne Volvo

AUTOGARAGE IN DE BUURT - AUTO VAN TILBURG

Specialist in Volvo op alle fronten

Zocht je op ‘autogarage in de buurt’ dan is het volkomen logisch dat je bij ons bent uitgekomen. Auto van Tilburg is sinds 1974 Volvo specialist en heeft een buitengewoon goede garage. Wij richten ons voornamelijk op Volvo, maar we hebben ook merken zoals, Volkswagen, Ford en Opel. Zowel jonge als oudere modellen, Auto van Tilburg heeft het allemaal. Ons team staat voor je klaar om je de beste occasions te laten zien. Ook kun je bij ons terecht voor een onderhoudsbeurt, reparatie, olie verversen, filters vervangen etc.

Onze showroom en garage zijn gevestigd in Deurne. Al jaren staat ons bedrijf bekend om ons hoge serviceonderhoud en vakkundige inhoud. Dit zijn een van de vele redenen waarom jij over 20 jaar nog steeds bij ons terugkomt. Kom vooral een keertje langs, de koffie is warm en vers. 

Autogarage in de buurt
Autogarage Helmond
Dé Volvo autogarage uit Deurne

Benieuwd naar wat Auto van Tilburg voor jou kan betekenen? Vrijwel alles op het gebied van Volvo’s. En ook voor andere automerken kun je bij ons terecht, voor zowel kleine als grotere reparaties. Naast het feit dat je bij ons kunt komen voor onderhoud doen wij ook complete vervangingen. Je kunt het zo gek niet bedenken of Auto van Tilburg kan het voor je regelen. 

Ben je nog niet bekend bij ons? Lees dan onze over ons pagina voor een stukje geschiedenis. Onze vakmannen bieden uitstekende service en zorgen ervoor dat dag in en uit klanten tevreden onze garage uitlopen. Kijk ook eens op onze werkplaats pagina om te lezen over onze verschillende disciplines. Dit maakt ons een uitstekende Volvo-specialist en hét autobedrijf in de buurt voor jou. 

Met zorg voor jouw Volvo - Totaalaanbieder uit Deurne

Wat voor disciplines wij hanteren? We noemen hier enkele services. Wij beschikken over de modernste apparatuur, zo hebben wij een techniek waarbij we je banden 3D uitlijnen. Je wielen worden op de centimeter af gesteld en daardoor heb je meer grip op het wegdek. Dat heeft een positieve invloed op jouw veiligheid en die van anderen. 

Naast het 3d uitlijnen kan Auto van Tilburg ook een speciale folie over je ruiten plaatsten. Dit heet glass coating. Dit is erg prettig voor je privacy en het geeft ook nog eens en sportieve uitstraling. Daarnaast heb je geen last meer van de brandende zon en wordt het binnenklimaat van je auto bevorderd. 

Ten slotte kunnen wij je auto flushen. Dat houdt in dat we je automaat spoelen. Een absolute aanrader voor het verlengen van je motor levensduur. Een hoop autogarages besteden dit uit, maar bij ons wordt dit inpandig gedaan. 

Autogarage in de buurt

Wij staan voor u klaar

Al sinds 1974 is Autobedrijf van Tilburg specialist in Volvo. Je kunt bij ons terecht voor de nieuwste modellen en betrouwbare occasions. Ook voor het onderhoud aan je Volvo staan we voor je klaar.

Mark van der Veer is het gezicht van het bedrijf. Samen met zijn team heet hij je van harte welkom in de showroom aan de Dukaat 1 in Deurne.

Autogarage Helmond
Autogarage Helmond
Autogarage Helmond
Autogarage Helmond
Wij gebruiken cookies om onze website qua gebruikersgemak te verbeteren. Bij gebruik van onze website ga je hiermee akkoord.