fbpx
Werkplaats Auto van Tilburg Deurne Volvo

AUTOGARAGE EINDHOVEN - AUTO VAN TILBURG

Specialist in Volvo op alle fronten

Ben je op zoek naar een autogarage in Eindhoven? Dan is het niet zo gek dat je op deze pagina terecht bent gekomen! Onze autogarage richt zich voornamelijk op Volvo, maar ook andere automerken worden met open armen ontvangen. Welke auto je ook rijdt, Auto van Tilburg staat voor je klaar. Zoals je op de foto’s kunt zien houden wij er een nette en schone werkplaats op na. Dit is ook precies wat we willen laten terugkomen in ons bedrijf.

Bij dé autogarage uit het Zuiden is service één van de belangrijkste uitgangspunten en dit merken onze klanten, kijk maar eens naar onze Google-reviews. De klant komt van rechts en dat is niet voor niets ons motto. Je kunt jouw auto daarom met een gerust hart bij ons brengen. Of kom eens kijken in onze werkplaats, de koffie staat al klaar!

Is het weer tijd voor de jaarlijkse APK, dan kun je bij ons terecht. Wanneer nodig zorgen wij ook voor een grote beurt. Uiteraard helpen wij onze klanten ook met olie verversen, filters vervangen en meer… Het verschil met andere autogarages; de beste zorg voor jouw wagen, goede service en jarenlange ervaring!

Autogarage Helmond
Autogarage Helmond
Dé Volvo autogarage uit Eindhoven

Benieuwd wat Auto van Tilburg dan precies voor jou kan betekenen? Wij doen eigenlijk alles op het gebied van Volvo, maar kunnen ook prima overweg met andere wagens. Van kleine en grote reparaties tot schadeherstel en ruitreparaties. Wat je vraag ook is, wij denken met je mee. Want je kunt het zo gek niet bedenken of wij regelen het voor je.

Nog niet overtuigd? Dan heb je vast nog niet onze Over ons pagina gelezen. Lees hier over onze geschiedenis, waar wij voor staan en maak kennis met het team. Onze garagehelden staan namelijk voor iedereen klaar en bieden een uitstekende service. En dat is precies wat klanten aan ons bindt. 

Met zorg voor jouw Volvo

We beheersen verschillende disciplines. Zo beschikken wij over de modernste apparatuur om jouw auto vakkundig 3D uit te lijnen. Hierdoor worden je wielen exact uitgelijnd zodat deze in een recht spoor lopen.

Ook kunnen we je helpen bij automaat spoelen; in de volksmond ook wel flushen genoemd. Een aanrader voor de levensduur van je motor. In tegenstelling tot andere autogarages die dit vaak uitbesteden, wordt dit bij ons inpandig gedaan.

Last but not least kunnen we uw auto ook voorzien van glass coating. Hierbij wordt er folie op de ruiten geplaatst. Dit is niet alleen prettig voor je privacy, maar geeft ook rust én een sportieve uitstraling. Het is ook nog bevordelijk voor het binnenklimaat van je auto, want je hebt zo geen last meer van een brandende zon. Handig toch!

Wij staan voor u klaar

Al sinds 1974 is Autobedrijf van Tilburg specialist in Volvo. Je kunt bij ons terecht voor de nieuwste modellen en betrouwbare occasions. Ook voor het onderhoud aan je Volvo staan we voor je klaar.

Mark van der Veer is het gezicht van het bedrijf. Samen met zijn team heet hij je van harte welkom in de showroom aan de Dukaat 1 in Deurne.

Autogarage Helmond
Autogarage Helmond
Autogarage Helmond
Autogarage Helmond
Wij gebruiken cookies om onze website qua gebruikersgemak te verbeteren. Bij gebruik van onze website ga je hiermee akkoord.