fbpx
Werkplaats Auto van Tilburg Deurne Volvo

AUTOGARAGE DEURNE - AUTO VAN TILBURG

Specialist in Volvo op alle fronten

Zocht jij op ‘autogarage Deurne’ dan is het niet zo gek dat je op deze pagina terecht bent gekomen. Autobedrijf van Tilburg is al sinds 1974 specialist in Volvo een heeft een dijk van een werkplaats. Onze autogarage richt zich hoofdzakelijk op Volvo maar doet zeker niet onder voor andere merken. Zoals je kunt zien op de foto’s houden wij er een nette en schone werkplaats op na en dit weerspiegelt ons bedrijf.

Bij dé autogarage van Deurne staat service hoog in het vaandel en dat merken onze klanten. Dit kun je ook terug zien in onze reviews op Google. Wij vinden dit uiterst belangrijk en dit zal ook zeker gelden voor jouw Volvo. Breng hem maar eens langs of kom eerst eens kijken in onze werkplaats, de koffie is warm en vers!

Je kunt bij ons terecht voor de jaarlijkse APK en indien gewenst doen wij ook een grote beurt. Net als de meeste andere autogarages helpen wij onze klanten met olie verversen, filters vervangen en meer… Het verschil; uiterste zorg voor jouw wagen, de goede service en jarenlange ervaring!

Autogarage Helmond
Autogarage Helmond
Dé Volvo autogarage uit Deurne

Mocht je je afvragen wat Auto van Tilburg dan voor jou kan betekenen? Eigenlijk alles op het gebied van Volvo. Zo kun je natuurlijk bij ons terecht voor kleine en grote reparaties aan jouw wagen. Naast dat kunnen wij je helpen met schade herstel maar doen ook ruit reparaties en vervanging. Schroom niet en stel ons een specifieke vraag. Want je kunt het zo gek niet bedenken of wij kunnen het voor je regelen.

Nog niet overtuigd en dus nog nooit bij ons op visite geweest? Lees dan onze over ons pagina voor een stukje geschiedenis, waar wij voor staan en leer ons team kennen. Onze vakmensen staan namelijk voor iedereen klaar en bieden een uitstekende service. Dat is wat onze klanten aan ons bindt. Kijk ook eens op onze pagina werkplaats om te lezen over onze diverse disciplines. Dit maakt ons tot een op-en-top Volvo-specialist.

Met zorg voor jouw Volvo - Totaalaanbieder uit Deurne

Welke disciplines beheersen wij dan als autogarage? We noemen hier enkele services. Wist je bijvoorbeeld dat wij 3D uitlijnen? Wij beschikken over de modernste apparatuur om vakkundig jouw auto uit te lijnen. Je wielen worden exact uitgelijnd zodat deze in een recht spoor lopen.

Naast het vakkundig uitlijnen kunnen wij je ook helpen bij automaat spoelen in de volksmond flushen. Absoluut een aanrader voor de levensduur van je motor. Dit gebeurt inpandig, iets wat een hoop autogarages uitbesteden.

Last but not least, kunnen wij folie je ruiten plaatsen, dit wordt glass coating genoemd. Dit is prettig voor je privacy en geeft rust en een sportieve uitstraling. Naast dat is het ook bevordelijk voor het binnenklimaat van jouw auto. Geen last meer van een brandende zon.

Wij staan voor u klaar

Al sinds 1974 is Autobedrijf van Tilburg specialist in Volvo. Je kunt bij ons terecht voor de nieuwste modellen en betrouwbare occasions. Ook voor het onderhoud aan je Volvo staan we voor je klaar.

Mark van der Veer is het gezicht van het bedrijf. Samen met zijn team heet hij je van harte welkom in de showroom aan de Dukaat 1 in Deurne.

Autogarage Helmond
Autogarage Helmond
Autogarage Helmond
Autogarage Helmond
Wij gebruiken cookies om onze website qua gebruikersgemak te verbeteren. Bij gebruik van onze website ga je hiermee akkoord.