fbpx
Werkplaats Auto van Tilburg Deurne Volvo

AUTOGARAGE DEN BOSCH - AUTO VAN TILBURG

Specialist in Volvo op alle fronten

Ben jij op zoek naar een autogarage in regio Den Bosch? Logisch dat je op onze pagina terecht bent gekomen! Autobedrijf van Tilburg is al sinds 1974 specialist in Volvo. Hoewel onze autogarage zich hoofdzakelijk richt op Volvo, worden andere automerken bij ons ook met open armen ontvangen. Welke auto je ook rijdt, wij staan voor je klaar.

Bij dé autogarage van het zuiden is service ontzettend belangrijk en dat merken onze klanten. Dit is bijvoorbeeld terug te zien in onze mooie reviews op Google! Je kunt jouw Volvo dan ook met een gerust hart bij ons achterlaten. Breng hem eens langs of neem een kijkje in onze werkplaats, de koffie staat al al klaar! 

Bij ons kun je uiteraard terecht voor de jaarlijkse APK. Indien nodig doen wij ook een grote beurt. Daarnaast helpen wij onze klanten gaat met het verversen van olie, het vervangen van filters en meer. Hierbij profiteer je van de beste zorg voor jouw wagen, goede service en jarenlange ervaring! 

Autogarage Helmond
Autogarage Helmond

Dé Volvo autogarage uit Den Bosch

Ben je benieuwd wat Auto van Tilburg voor jou en je Volvo kan betekenen? Het antwoord is simpel; wij doen alles op het gebied van Volvo, maar sleutelen ook graag aan andere auto’s. Van kleine en grote reparaties tot schadeherstel en ruitvervanging. Wat je vraag ook is, wij regelen het voor je.

Nog niet overtuigd waarom je bij onze autogarage moet zijn? Lees dan vooral onze Over ons pagina. Hier lees je over onze geschiedenis, waar we voor staan én maak je kennis met ons team. Onze garagehelden staan namelijk voor iedereen klaar. En dat is precies wat klanten aan ons bindt. 

Met zorg voor jouw Volvo

Jouw Volvo verdient alleen het beste van het beste. Voor preventief onderhoud staan we dan ook altijd voor je klaar vanuit de mooiste werkplaats van Den Bosch. Om jou optimaal van dienst te kunnen zijn, beheersen wij in onze autogarage verschillende disciplines. Zo hebben wij de modernste apparatuur in huis om jouw Volvo 3D uit te lijnen . Hierdoor komen je wielen weer in een recht spoor te liggen. Dit zorgt voor een optimale wegligging. Daarnaast is het draagt het bij aan je eigen veiligheid en het rendement van je banden. Wist je bijvoorbeeld dat een afwijking van maar een paar millimeter al enorme slijtage aan je banden kan veroorzaken? Het is dus belangrijk om hier op te letten.

Ook helpen we je graag bij automaat spoelen. Dit wordt in de volksmond ook wel flushen genoemd. Absoluut een aanrader om de levensduur van je motor te verlengen. Dit gebeurt bij ons inpandig, in tegenstelling tot veel andere autogarages die dit vaak uitbesteden.

Tot slot kunnen we je Volvo voorzien van glass coating. Hierbij wordt er folie op je ruiten geplaatst. Dit heeft verschillende voordelen. Zo werkt het inkijk werend, wat prettig is voor je privacy en rust. Daarnaast geeft het je auto een sportieve uitstraling. Bovendien is het ook nog eens bevordelijk voor het binnenklimaat van de auto, aangezien je geen last meer hebt van een brandende zon. Handig toch!

Wij staan voor je klaar

Bij Autobedrijf van Tilburg staat de (garage)deur altijd voor je open! Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden!

Autogarage Helmond
Autogarage Helmond
Autogarage Helmond
Autogarage Helmond
Wij gebruiken cookies om onze website qua gebruikersgemak te verbeteren. Bij gebruik van onze website ga je hiermee akkoord.