fbpx
Werkplaats Auto van Tilburg Deurne Volvo

AUTOGARAGE BOXMEER- AUTO VAN TILBURG

Dé autogarage uit het zuiden

Zoek je een autogarage in Boxmeer en omstreken? Niet zo gek dat je op deze pagina terecht bent gekomen! Auto van Tilburg legt voornamelijk de focus op Volvo, maar andere automerken zijn ook van harte welkom in onze garage. Wij werken altijd met een nette en schone werkplaats en dit weerspiegeld ook ons bedrijf.

Onze garage staat dan ook bekend om onze uitstekende service. Ons motto is niet voor niets: de klant komt altijd van rechts. En dat merken onze klanten ook, kijk maar eens naar onze reviews op Google.

Je kunt bij ons terecht voor de jaarlijkse APK en indien gewenst voeren wij ook een grote beurt uit. Daarnaast helpen we je graag met het verversen van je olie, het vervangen van filters en meer. Hierbij ontvang je de beste zorg voor jouw wagen, goede service en jarenlange ervaring. Breng je auto eens lang of neem een kijkje in onze showroom, de koffie staat al warm.

Autogarage Helmond
Autogarage Helmond
Dé Volvo autogarage uit Boxmeer

Wat kan Auto van Tilburg precies voor jou betekenen? Dat antwoord is makkelijk: alles op het gebied van Volvo, maar wij sleutelen ook graag aan andere wagens. Van kleine tot grote reparaties tot het wisselen van banden, welke vraag je ook hebt, wij regelen het voor je.

Moeten we je nog meer overtuigen om langs te komen? Lees dan vooral onze Over ons pagina. Hier leer je meer over onze geschiedenis, waar we voor staan én maak je kennis met ons team. Onze garagehelden staan namelijk voor iedereen klaar. En dat is precies wat klanten aan ons bindt. 

Met zorg voor jouw Volvo

Als autogarage snappen wij als geen ander dat je alleen het aller beste wil voor jouw auto. Daarom hanteren wij in onze garage verschillende disciplines. Wist je bijvoorbeeld dat wij beschikken over de modernste apparatuur om jouw auto vakkundig 3D uit te lijnen? Daarbij worden je wielen goed afgesteld. Dat heeft veel invloed op de levensduur van je wielen, elke millimeter dat je wielen niet goed staan kan voor extra slijtage zorgen.

Daarnaast kunnen helpen bij automaat spoelen; in de volksmond ook wel flushen genoemd. Een absoluut een aanrader voor de levensduur van je motor. In tegenstelling tot vele andere garages gebeurt dit bij ons inpandig.

Last but nog least kunnen we je auto ook van glass coating voorzien. Hierbij wordt er folie op je ruiten geplaatst. Naast dat dit prettig is voor je privacy, geeft het rust én een sportieve uitstraling. En dan is het ook nog eens bevordelijk voor het binnenklimaat van je auto, aangezien je zo geen last meer hebt van een brandende zon.

Wij staan voor u klaar

Al sinds 1974 is Autobedrijf van Tilburg specialist in Volvo. Je kunt bij ons terecht voor de nieuwste modellen en betrouwbare occasions. Ook voor het onderhoud aan je Volvo staan we voor je klaar.

Mark van der Veer is het gezicht van het bedrijf. Samen met zijn team heet hij je van harte welkom in de showroom aan de Dukaat 1 in Deurne.

Autogarage Helmond
Autogarage Helmond
Autogarage Helmond
Autogarage Helmond
Wij gebruiken cookies om onze website qua gebruikersgemak te verbeteren. Bij gebruik van onze website ga je hiermee akkoord.