Werkplaats Auto van Tilburg Deurne Volvo

AUTOGARAGE - AUTO VAN TILBURG

Specialist in Volvo op alle fronten

Als je op zoek bent naar een autogarage in de omgeving van Deurne, dan is het niet zo gek dat je op deze pagina terecht bent gekomen. Onze autogarage richt zich hoofdzakelijk op Volvo, maar doet zeker niet onder voor andere merken. Welke auto je ook rijdt, wij staan voor je klaar. Wij houden van een schone en nette werkplaats en dat is ook precies wat wordt weerspiegeld in ons bedrijf.

Bij dé autogarage uit het Zuiden staat service hoog in het vaandel en dat merken onze klanten. Zoals wij altijd zeggen: “De klant komt van rechts!” Dit is terug te zien in onze reviews op Google. Jouw auto is bij ons dan ook in goede handen. Breng hem maar eens langs of kom kijken in onze werkplaats, de koffie staat al klaar!

Je kunt bij ons onder andere terecht voor de jaarlijkse APK. Wanneer nodig zorgen wij ook voor een grote beurt. Daarnaast helpen wij onze klanten ook met olie verversen, filters vervangen en meer. Hierbij profiteer je van de beste zorg voor jouw wagen, goede service en jarenlange ervaring!

Autogarage Deurne Werkplaats
Autogarage Deurne gereedschap Volvo
Dé autogarage uit Deurne

Benieuwd wat Auto van Tilburg voor jou kan betekenen? Wij doen eigenlijk alles op het gebied van Volvo, maar kunnen ook goed overweg met andere wagens. Zo kun je bij ons terecht voor kleine en grote reparaties, maar kunnen we je ook helpen met schadeherstel en reparatie van je ruiten. Wat voor vraag je ook hebt, wij denken met je mee. Want je kunt het zo gek niet bedenken of wij kunnen het voor je regelen. 

Nog niet overtuigd? Neem voor een kijkje op de Over ons pagina voor een stukje geschiedenis, waar wij voor staan en een kennismaking met het team. Onze garagehelden staan namelijk voor iedereen klaar en bieden een uitstekende service. 

Met zorg voor jouw Volvo

Als autogarage beheersen wij verschillende disciplines. Wist je bijvoorbeeld dat wij over de modernste apparatuur beschikken om jouw auto vakkundig 3D uit te lijnen? Zo worden je wielen exact uitgelijnd zodat deze in een recht spoor lopen. 

Daarnaast kunnen we je ook helpen bij automaat uitspoelen; in de volksmond ook wel flushen genoemd. Een absolute aanrader voor de levensduur van je motor. Dit gebeurt bij ons inpandig, in tegenstelling tot andere autogarages die dit vaak uitbesteden.

Last but not least zijn wij ook thuis in glass coating, ofwel het plaatsen van folie op je ruiten. Dit is niet alleen prettig voor je privacy, maar geeft ook rust én een sportieve uitstraling. Daarbij is het bevordelijk voor het binnenklimaat van je auto. Geen last meer van een brandende zon!

Autogarage Deurne Werkplaats Volvo
Wij staan voor je klaar

Bij Autobedrijf van Tilburg staat de (garage)deur altijd voor je open! Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden! 

Contact opnemen
Contact opnemen
Robert van der Heijden
Werkplaats Auto van Tilburg
Ruud van der Wallen