fbpx
Werkplaats Auto van Tilburg Deurne Volvo

AUTOBEDRIJF - AUTO VAN TILBURG

Specialist in Volvo op alle fronten

Ben jij op zoek naar een autobedrijf? Zoek niet verder, bij Autobedrijf van Tilburg ben je aan het juiste adres! Al ruim 40 jaar lang zijn wij gespecialiseerd in Volvo. En dan hebben we het nog niet eens gehad over onze dijk van een werkplaats. Onze garage zich hoofdzakelijk richt op Volvo, maar dat weerhoudt ons er niet van om ook aan andere merken te sleutelen. Wat voor auto je ook hebt, hier wordt je met open armen ontvangen. 

Bij dé garage uit het Zuiden wordt er veel waarde gehecht aan service. Dat onze klanten dit merken is wel te zien aan onze reviews op Google. Nog beter is het om het zelf te ervaren. Breng je Volvo een keertje langs of kom eens kijken in onze werkplaats, de koffie is vers en warm!

Je kunt bij ons terecht voor de jaarlijkse APK. Indien je dit wenst doen we ook een grote beurt. Ook met dingen als olie verversen en filters vervangen helpen we je graag. Hierbij ben je verzekerd van uiterste zorg voor jou wagen, goede service en jarenlange ervaring!

Autogarage Helmond
Autogarage Helmond
Hét autobedrijf uit Deurne

Benieuwd wat Autobedrijf van Tilburg voor jou kan betekenen? Het antwoord is eenvoudig: eigenlijk alles op het gebied van Volvo. Wij voeren zowel kleine als grote reparaties uit, helpen je bij schadeherstel en vervangen wanneer nodig je ruiten. Wat voor vraag je ook hebt, wij staan voor je klaar. Want je kunt het zo gek niet bedenken of wij kunnen het voor je regelen.

Nog niet overtuigd? Neem dan vooral een kijkje op onze Over ons pagina voor een stukje historie, waar we voor staan én een kennismaking met het team. Want onze garagehelden staan namelijk voor iedereen klaar, Volvo of niet, en bieden uitstekende service. Dat is wat klanten aan ons bind. Een goede reden om bij ons langs te komen al zeggen we het zelf. 

Met zorg voor jouw Volvo

Jouw auto verdient alleen het allerbeste. Ons autobedrijf beheerst dan ook verschillende disciplines. Wist je bijvoorbeeld dat wij over de modernste apparatuur beschikken om je Volvo 3D uit te lijnen? Onze specialisten stellen je wielen zo af, dat ze exact in een recht spoor lopen. Zo geniet je van een optimale wegligging.

Daarnaast kunnen we je helpen bij automaat spoelen. Dit wordt ook wel flushen genoemd. Dit is een aanrader wanneer je de levensduur van je motor wilt verlengen. Bij ons wordt dit, in tegenstelling tot een hoop andere garages, inpandig gedaan. 

Last but nog least bieden wij ook glass coating aan. Er wordt dan glasfolie op de ruiten van je auto geplaatst. Dit voorkomt inkijk, wat wel zo prettig is voor je privacy en rust. Verder geeft het sportieve uitstraling. Dat is echter niet alles. Het werkt namelijk ook nog een bevordelijk voor het binnenklimaat van de auto. Je hebt zo immers geen last meer van de brandende zon. Bovendien zorgt de UV-bestendige werking van glasfolie ervoor dat je interieur niet verkleurt. Handig toch!

Wij staan voor u klaar

Al sinds 1974 is Autobedrijf van Tilburg specialist in Volvo. Je kunt bij ons terecht voor de nieuwste modellen en betrouwbare occasions. Ook voor het onderhoud aan je Volvo staan we voor je klaar.

Mark van der Veer is het gezicht van het bedrijf. Samen met zijn team heet hij je van harte welkom in de showroom aan de Dukaat 1 in Deurne.

Autogarage Helmond
Autogarage Helmond
Autogarage Helmond
Autogarage Helmond
Wij gebruiken cookies om onze website qua gebruikersgemak te verbeteren. Bij gebruik van onze website ga je hiermee akkoord.