fbpx
Werkplaats Auto van Tilburg Deurne Volvo

AUTOBEDRIJF DEURNE - AUTO VAN TILBURG

Specialist in Volvo op alle fronten

Op zoek naar een autobedrijf in Deurne? Zoek niet langer verder! Auto van Tilburg is al ruim 40 jaar gespecialiseerd in Volvo. Wij hebben een fantastische showroom en een dijk van een garage. We richten ons hoofdzakelijk op Volvo, maar we sleutelen ook aan anderen merken. Dus welke auto je ook hebt of zoekt, we ontvangen je met open armen.

Ook voor onderhoud en de jaarlijkse APK ben je bij ons aan het juiste adres. Indien gewenst voeren we ook grote beurten uit. Door onze jarenlange ervaring kunnen we je verzekeren van de beste zorg voor jou en je wagen. Onze goede service word altijd gewaardeerd door onze klanten, dit kun je lezen bij onze reviews op Google. Nog leuker zou zijn om het zelf te ervaren in onze showroom. Kom een keertje langs of kom kijken in onze werkplaats, de koffie staat al klaar!

Autogarage Helmond
Autogarage Helmond
Hét autobedrijf uit Deurne

Auto van Tilburg is een expert in Volvo. Wij voeren zowel kleine als grote reparaties uit. Of het nou gaat om het vervangen van een ruit of het helpen bij schade. Je kunt het zo gek niet bedenken of wij kunnen het regelen. Het team van Auto van Tilburg staat voor jou klaar. Neem vooral een kijkje op onze over ons pagina voor een stukje geschiedenis. Daarop kun je lezen waar we voor staan en kennismaking met het team. Wij zijn onze garagehelden erg dankbaar voor het werk wat zij elke dag leveren. Onze goede communicatie en service is dé reden waarom klanten bij ons met een blij gezicht de garage verlaten. Waarmee kunnen we jou helpen?

Met zorg voor jouw Volvo

Ons autobedrijf kent vele disciplines. Zo streven wij naar het beste voor ieders auto. Wist je bijvoorbeeld dat wij over de modernste apparatuur beschikken om jou Volvo 3D uit te lijnen? Door deze techniek zetten onze specialisten je wielen af. Zo staan ze op de centimeter af goed gesteld en heb je plezier van een optimale wegligging. Ook zorg je ervoor dat je autobanden een stuk minder snel slijten.

Daarnaast kunnen we je helpen bij automaat spoelen. Dit wordt ook wel flushen genoemd. Een echte aanrader wanneer je de levensduur van je motor wilt verlengen. Bij ons wordt dit, in tegenstelling tot een hoop andere garages, in ons eigen pand gedaan.

Last but not least bieden wij ook glass coating aan. Er wordt dan glasfolie op de ruiten van je auto geplaatst. Dit is erg gunstig voor privacy en rust omdat het inkijk tegengaat. Ook werkt het bevordelijk voor het binnenklimaat van de auto. Je hebt door de folie veel minder last van de brandende zon. Ten slotte zorgt de UV-bestendige werking ervoor dat je interieur niet verkleurt. Ten slotte zorgt het voor een sportieve uittaling. Mooi meegenomen!

Wij staan voor u klaar

Autobedrijf Deurne is al sinds 1975 specialist in Volvo. Je kunt bij ons terecht voor de nieuwste modellen en betrouwbare occasions. Ook voor het onderhoud aan je Volvo staan we voor je klaar.

Mark van der Veer is het gezicht van het bedrijf. Samen met zijn team heet hij je van harte welkom in de showroom aan de Dukaat 1 in Deurne.

Autogarage Helmond
Autogarage Helmond
Autogarage Helmond
Autogarage Helmond
Wij gebruiken cookies om onze website qua gebruikersgemak te verbeteren. Bij gebruik van onze website ga je hiermee akkoord.