Uitgesproken goed in Volvo!

Profiel

Autobedrijf Van Tilburg is al 40 jaar gespecialiseerd in het merk Volvo. Graag maken wij u wegwijs door u op een persoonlijke en transparante manier te informeren over dit ijzersterke Zweedse automerk. Uiteraard staat het bieden van hoogstaande kwaliteit bij ons voorop. Daarnaast onderscheiden wij ons door het verlenen van volwaardige en eerlijke service. Dit maakt ons tot een op-en-top Volvospecialist wat, en daar zijn we best trots op,  inmiddels heeft geleid tot een jarenlange binding met veel van onze klanten.

U kunt bij ons terecht voor het totaalpakket op Volvo gebied. Dat wil zeggen; de nieuwste modellen, betrouwbare occasions en uiteraard het onderhoud aan uw Volvo dat volgens vastgestelde normen en eisen wordt uitgevoerd. Aircoservice, alarm- en volgsystemen, banden, chiptuning, ruitvervanging, schadereparaties, uitlijnen, etc..

Autobedrijf Van Tilburg beschikt over een moderne werkplaats waar gespecialiseerde monteurs garant staan voor het onderhoud en de service waar u als klant én weggebruiker op kunt vertrouwen. 

Website door Buro TARGET